Transportbilar - Linköping

Hos oss på Fordon Tornby kan du köpa transportbilar till ditt företag eller som privatperson. Vi har många års erfarenhet både som verkstad och försäljning av transportbilar.

Vilken transportbil är bäst för dig?

Det kan vara ett svårt beslut vilken transportbil som passar dig och dina behov. Vår personal kan hjälpa dig genom att lyssna och diskutera, vi kan även hjälpa till med finansiering

Transportbil med bensin/diesel/hybrid eller el?

Idag finns det många olika alternativ på drivmedel, vi hjälper dig så att du kan ta rätt beslut kring vad som är bäst som transportbil. Välkommen till oss på Fordon Tornby!

Vi vet vad som krävs av våra Transportbilar. Vi vet också vad som krävs av oss på Transportbilar och våra specialiserade verkstäder. Utifrån det har vi skapat våra servicelöften Ford Transit24. Några exempel ur innehållet:

Assistans

När du köper en ny bil hos oss får du vägassistans på köpet fram till första service. Assistans förlängs därefter varje gång du servar din bil hos någon av våra auktoriserade verkstäder. Tjänsten hjälper dig om du skulle få problem med bilen, punktering på däcket eller något annat som gör att du inte kan fortsätta din resa. Så länge du servar enligt Fords riktlinjer och hos en auktoriserad Fordverkstad är du berättigad tjänsten. Ford Assistans gäller alla Fordbilar oavsett bilens ålder eller mätarställning. Kontakta ditt Ford Transit Center för fullständiga villkor.

Snabbt på vägen igen

Oavsett vad som händer med din Transportbil försöker vi på Transportbilar lösa det så fort vi kan, ambitionen är inom 24 timmar. Är skadan är för omfattande och tidskrävande försöker vi hjälpa till med en ersättningsbil.

Fords Nationella Serviceavtal

Med Ford Serviceavtal kan ni både planera och reducera verksamheten kostnader för service. Ni slipper obehagliga överraskningar och får en fast och tydlig prissättning för de servicetillfällen som bilen behöver under de första åren.

Kontakta ossLäs mer om Fords Nationella Serviceavtal

Enkel bokning av service

Nu kan du snabbt och enkelt boka service hos oss på Transportbilar  direkt på hemsidan.

Flexibla öppettider

För att det alltid ska finnas en servicetid som passar dig har vår avdelning för Transportbilar öppet 50 timmar eller mer varje vecka och minst en vardag fram till kl 19.00. För dig som vill stanna kvar under servicen kan det vara bra att veta att alla våra center har allt för att du ska kunna vänta kvar på ett bekvämt sätt, fritt Wi-Fi och gott kaffe såklart.


Kontakta Oss

Specialiserat försäljningsteam för transportbil
Provkörningsbilar
Serviceavdelningen har öppet minst 50 timmar i veckan
Mekaniker utbildade hos Ford
Service medan du väntar
Som kan ge dig all den information och de expertråd som du behöver för att hitta rätt fordon för din verksamhet.
Så att du kan komma in bakom ratten
och själv testa alla funktioner och all teknik och upptäcka de fordon du är intresserad av.
Vilket ger oss större flexibilitet att
anpassa oss efter ditt schema inte efter vårt.
Utbildade, kvalificerade och kunniga mekaniker till Fords transportbil.
För snabbt, effektivt underhåll samt omedelbar information om ditt fordon kräver mer arbete.

Transportbilar

Vi hjälper dig att hitta rätt nyttofordon - och ta hand om det.

Det är en stor investering att köpa ett nyttofordon, så det är viktigt att man väljer rätt.

Och det är här som vår avdelning för Transportbilar  kommer in i bilden, för vi är där för att tillhandahålla all den experthjälp och rådgivning som du behöver, för att fatta rätt beslut.  Våra experter kan stå till tjänst med all information du behöver om bilarna i Fords utbud med allt från maximal nyttolast till rätt takhöjd, lastkapacitet och bränsleeffektivitet - oavsett om det handlar om en Ford Transit Chassi cab eller en Ford Ranger pick-up.

När du har hittat rätt fordon, så ska du se att vi inte bara hjälper till med att skaffa dig en effektiv, pålitlig och ändamålsenlig arbetshäst.

Vi på Transportbilar hjälper också till med att se till att din skåpbil eller bilflotta får bästa möjliga underhåll, och de finns alltid där när du behöver hjälp, inte bara på kontorstid.


Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Fordon Tornby AB