Ge bort en Mustang i julklapp – till barnen

2016-12-15
Ford och leksakstillverkaren Fisher-Price har tillsammans tagit fram en Mustang-modell för barn. ”Smart Drive Mustang” går på batteri och är utrustad med en rad säkerhetsfunktioner, så oroliga föräldrar kan luta sig tillbaka.

Ford och leksakstillverkaren Fisher-Price har tillsammans tagit fram den optimala julklappen – en Mustang GT i barnstorlek. Smart Drive Mustang finns tillgänglig i blått eller rosa, och ser i princip ut som originalet med alla dess högteknologiska detaljer och V8-motor, till synes.

– Mustangen är en av våra bäst säljande sportbilar. Med denna barnanpassade variant ville vi verkligen få till känslan bakom ratten, så barnen nästan kan känna hur det är att köra en riktig Mustang, säger Gary Collins på Ford.

Utöver Smart Drive Mustang finns redan flera andra Ford-baserade Power Wheels-modeller från Fisher-Price, som Ford F-150. Det nya Smart Drive-systemet är unikt, med sin datorstyrda drivlina som öppnar upp en helt ny värld av möjligheter för miniatyrmodellerna. Power Wheels-Mustangen delar därmed många egenskaper med originalet:

Smart Drive Mustang har bland annat funktioner som:

Digital hastighetsmätare och batteriöversikt
Utvecklad start- och stopteknik med möjlighet till extra snabba starter eller stopp
Stabilitetskontroll som stannar bilens motor vid risk för voltning
Antisladd-funktion som underlättar körning på exempelvis blött gräs
Smart Drive Mustang finns tillgänglig för beställning redan nu via www.powerwheels.com

Aktuella nyheter

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Fordon Tornby AB