Stor efterfrågan på fullutrustade SUV:ar öppnar upp för Ford Kuga Vignale och Edge Vignale

2016-11-24
Efterfrågan ökar på SUV-modeller med mer utrustning och exklusiva material. Nya Ford Kuga Vignale och Ford Edge Vignale är de första SUV:arna inom Fords modellprogram som får ta på sig Vignale-kostymen – den mest exklusiva serien från Ford. Företaget hoppas nu att de två modellerna ska kunna besvara marknadens sug efter påkostade SUV:ar.

Vignale är den mest exklusiva modellserien från Ford och innehåller både påkostade material, högst möjliga utrustning och en rad tjänster före, under och efter köpet. Vignale har tidigare funnits som tillval för Ford Mondeo och Ford S-MAX, och nu har alltså de två SUV-modellerna Kuga och Edge försetts med Vignale-kostymen, vilket Ford hoppas kan locka köpare som letar efter en lyxig SUV.

– Vårt Ford Vignale-sortiment passar utmärkt för kunder som letar efter lyxigare design, material och hantverk i sin bil. Nya Ford Kuga Vignale och Edge Vignale är två SUV:ar som verkligen lever upp till marknadens önskemål om en exklusiv SUV, säger Roelant de Waard på Ford.

Ford Edge Vignale
I september var det Sverigepremiär för nya Ford Edge, och samtidigt offentliggjordes att den exklusiva Vignale-versionen av bilen kommer börja säljas i Sverige. Ford Edge Vignale kommer bara säljas i Fords flaggskeppsbutiker FordStore och kommer finnas där från mitten av november. Edge Vignale stoltserar med överlägsen komfort, högsta kvalitet och självsäker, karakteristisk och elegant design.

Ford Kuga Vignale
Ford Kuga har varit en stor framgång i Sverige och i slutet av 2016 lanseras en ny Ford Kuga. För första gången kommer modellen även att finnas i Vignale-utförande. Ford Kuga är något mindre än Ford Edge men rymmer enkelt en aktiv familj. Den nya SUV:en finns med en pärlemorskimrande exteriörfärg, som elegant kompletterar Vignale-modellernas karaktäristiska hexagonformade grill.

Avancerad teknologi för Vignale-modeller
De båda nya Vignale-modellerna kommer bland annat innehålla Fords utvecklade kommunikations- och underhållningssystem SYNC 3. Systemet tillåter exempelvis föraren att ställa frågor eller påståenden som ”jag behöver kaffe” eller ”jag vill parkera”, varpå föraren sedan får hjälp att hitta via navigatorn på den nydesignade 8-tums skärmen. I Vignale-modellerna ingår bland annat också premiumutrustat ljudsystem, döda-vinkeln-varnare, trafikskyltsigenkänning och förarassistans.

Aktuella nyheter

Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från Fordon Tornby AB

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Fordon Tornby AB