Ford Bronco Sport 4X4 Badlands

Linköping Skriv ut

Ford Bronco Sport 4X4 Badlands

659.000 Kr

Fordonsspecifikation

  • Växellåda Automatisk
  • Bränsle Bensin

Fordonsdetaljer

Ford Bronco Sport 4X4 Badlands

659.000 Kr

Fordonsspecifikation

Fordonsspecifikation
Märke Ford
Modell Bronco
Variant Sport 4X4 Badlands
Växellåda Automatisk
Effekt 241 Hk
Fordonsspecifikation
Kaross SUV
Färg Oxford White Vit
Bränsle Bensin
Fordonstyp Bil
Referens 15750544

Utrustning

Fordonstillbehör
Beräknas komma hem januari, Ford Co-Pilot 360, Automatiskt helljus, Blis döda vinkel övervakning, Backkamera, 360°-kamera, Front kamera, Trail Control för terrängkörning, Badlands Package, Elektriska stolar fram, Bang & Olufsen B&O Play Stereo, Fjärrstart, Reverse Sensing System, Rattvärme, Trådlös laddning, Off Road dämpning, LED strålkastare, Terräng support system, Möt Broncos Bronco -familjen är stor, med en räckvidd så långt du är villig att ta den och ett arv som spänner över generationer. Och trädet blir allt större. I kärnan rotar en vild ande, som är sugen på att ta dig utomhus, off-road och till platser du aldrig har åkt tidigare.' 2021 Bronco Sport Möt det senaste i familjen. Helt nya Bronco Sport är din vildmarksguide med fyra unika serier konstruerade för att matcha hur du upplever utomhus. Var och en med expertutrustning för att ta dig dit - Till bergskedjorna, skogsstigarna och de natursköna stränderna. Ditt äventyr börjar i en Bronco Sport, och det tar aldrig slut. Varmt välkomna att kontakta oss för mer info. 013-495 66 10

Kontakta oss

Nya bilar

Öppettider

Mån - tors: kl. 09.00  18.00

Fredag: kl. 09.00 - 17.00 

Lördag och söndag: stängt


Varför köpa en bil hos Fordon Tornby?

Hos oss finner Du alltid ett stort urval av bra nya och begagnade bilar. Vår sida uppdateras kontinuerligt för att Du alltid ska kunna få aktuellt utbud med rätt prisinformation och aktuell ränta vid finansiering.

Oavsett om du köper en ny eller begagnad bil hjälper vi er på ett enkelt sätt med finansiering och försäkring. Fordon Tornby är medlem i Motorbranschens Riksförbund, MRF, vilket är en branschorganisation för seriösa bilhandlare och bilverkstäder i Sverige. 

Medlemskapet ställer höga krav på det arbete vi gör gällande kvalitet samt kompetens. MRF-symbolen står för en trygg bilaffär för dig som kund.

Liknande fordon

Visa mer

Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från Fordon Tornby AB

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Fordon Tornby AB