Ford Transit Connect LWB 1.5 TDCi Automat Euro 6 100hk

Ford Transit Connect LWB 1.5 TDCi Automat Euro 6 100hk

265.936 Kr

Fordonsspecifikation

  • Växellåda Automatisk
  • Bränsle Diesel

Fordonsdetaljer

Ford Transit Connect LWB 1.5 TDCi Automat Euro 6 100hk

265.936 Kr

Fordonsspecifikation

Fordonsspecifikation
Märke Ford
Modell Transit
Variant Connect LWB 1.5 TDCi Automat Euro 6 100hk
Växellåda Automatisk
Effekt 99 Hk
Fordonsspecifikation
Kaross Transportbil - Skåp
Färg Frozen white vit
Bränsle Diesel
Fordonstyp Transportfordon
Referens 15373486

Utrustning

Fordonstillbehör
12V-uttag, ABS-bromsar, Airbag förare, Euro 6, Fathållare, Reservhjul, Servostyrning, Startspärr, Svensksåld, 2 Fjärrnycklar, Dragkrok, Farthållare, Sync 3 stereo, Apple Carplay, Android Auto, Larm, LED belysning i skåp, Tresitt soffa m genomlastningslucka, Regnsensor, Bränsledriven motorvärmare, 12 voltsuttag i skåp, TRANSIT CONNECT Transit Connect har utvecklats: med sitt sofistikerade nya utseende, modern och uppdaterad interiör och mer avancerad teknik än någonsin. Transitmodellernas typiska robusthet, tålighet och funktionalitet finns kvar i funktioner som den geniala mellanväggen, flexibla främre passagerarsäten och en nyttolastkapacitet på 870 kg. Men den här exceptionellt sofistikerade skåpbilen på ett ton är nu dessutom utrustad med praktiska körhjälpsfunktioner som i många fall inte är tillgängliga i dagens bilar. Andra handsfreefunktioner hjälper föraren att hålla sig ansluten, kontrollera och hålla översikt på hastigheten och till och med skydda fotgängare som kommer i bilens färdväg. Den uppdaterade tekniken har även lett till förbättrad bränsleekonomin och lägre utsläpp, vilket så klart även ger lägre driftskostnader.

Kontakta oss

Nya bilar

Öppettider

Mån - fre: 09:00 - 18:00

Lördag: 10.00-15.00 (v26-v33 stängt Lördagar)

Söndag: stängt

Varför köpa en bil hos Fordon Tornby?

Hos oss finner Du alltid ett stort urval av bra nya och begagnade bilar. Vår sida uppdateras kontinuerligt för att Du alltid ska kunna få aktuellt utbud med rätt prisinformation och aktuell ränta vid finansiering.

Oavsett om du köper en ny eller begagnad bil hjälper vi er på ett enkelt sätt med finansiering och försäkring. Fordon Tornby är medlem i Motorbranschens Riksförbund, MRF, vilket är en branschorganisation för seriösa bilhandlare och bilverkstäder i Sverige. 

Medlemskapet ställer höga krav på det arbete vi gör gällande kvalitet samt kompetens. MRF-symbolen står för en trygg bilaffär för dig som kund.

Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från Fordon Tornby AB

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Fordon Tornby AB