Ford Mustang Mach-1

Ford Mustang Mach-1

618.500 Kr

Fordonsspecifikation

  • Växellåda Automatisk
  • Bränsle Bensin

Fordonsdetaljer

Ford Mustang Mach-1

618.500 Kr

Fordonsspecifikation

Fordonsspecifikation
Märke Ford
Modell Mustang
Variant Mach-1
Växellåda Automatisk
Effekt 460 Hk
Fordonsspecifikation
Kaross Sportkupé
Färg Fighter Jet Grey
Bränsle Bensin
Fordonstyp Bil
Referens 15052052

Utrustning

Fordonstillbehör
, NYA FORD MUSTANG MACH 1 Kommer 2021 Möt det nya riktmärket för Mustang-prestanda. Vi presenterar helt nya Ford Mustang Mach 1 Limited Edition. Europas mest kraftfulla och bananpassade medlem i Ford Mustang-serien. En formidabel prestandaarsenal: 5,0-liters V8-motorn ger enorma 460 hästkrafter vid 7 000 rpm och 569 Nm vridmoment vid 4 600 rpm. Aerodynamiskt skulpterad. Aggressivt mejslad. Karakteristisk design i begränsad upplaga. Och packad med avancerade funktioner och teknik för att förbättra körningen: detta är en seriös Mustang avsedd för dem som menar allvar med prestand

Kontakta oss

Nya bilar

Öppettider

Mån - fre: 09:00 - 18:00

Lördag: 10.00-15.00 (v26-v33 stängt Lördagar)

Söndag: stängt

Varför köpa en bil hos Fordon Tornby?

Hos oss finner Du alltid ett stort urval av bra nya och begagnade bilar. Vår sida uppdateras kontinuerligt för att Du alltid ska kunna få aktuellt utbud med rätt prisinformation och aktuell ränta vid finansiering.

Oavsett om du köper en ny eller begagnad bil hjälper vi er på ett enkelt sätt med finansiering och försäkring. Fordon Tornby är medlem i Motorbranschens Riksförbund, MRF, vilket är en branschorganisation för seriösa bilhandlare och bilverkstäder i Sverige. 

Medlemskapet ställer höga krav på det arbete vi gör gällande kvalitet samt kompetens. MRF-symbolen står för en trygg bilaffär för dig som kund.

Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från Fordon Tornby AB

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Fordon Tornby AB


Omdömen